Kulttuurikutinaa

Kulttuurikutinaa -hanke luo verkostoja, kouluttautumismahdollisuuksia ja näkyvyyttä luovien alojen toimijoille Etelä-Karjalassa. Kohderyhmään kuuluvat eri ikäiset toimijat ympäri maakunnan, joille pyritään tuomaan kulttuurin kautta eri tavoin uudenlaisia ideoita ja piristystä alueelle: eli kutinaa kulttuurista.

Kulttuurikutinaa järjestää koulutuksia sekä tarjoaa luoville aloille lisää näkyvyyttä ja mahdollisuuksia yhteistyöhön. Hanke tukee Luova Etelä-Karjala-brändin kehittämistä sekä organisoi Kompastu kulttuuriin -toimintaa, jossa tavoitteena on tuoda maakunnan kulttuuriosaajien töitä kaikkien eteläkarjalaisten ulottuville.

"Kutkasta kulttuurikutinaa" -hanke toimii Lappeenrannan teknillisen yliopiston Etelä-Karjala-instituutissa ja se on jatkoa Lappeenrannan kaupungin kehittämisyksikön ja TKI-HUMAK Voiman toteuttamalle Etelä-Karjalan taide ja kulttuuri KUTKA -hankkeelle. Kulttuurikutinaa-hanke kestää syksystä 2012 vuoden 2014 loppuun saakka. Hanketta rahoittaa Mannner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma, Karjalan kulttuurirahasto ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto.

Hankkeen projektikoordinaattorina vuosina 2012-2014 toimi Heini Kähkönen ja syksyn 2014 ajan projektikoordinaattorina toimii Anne Tahvanainen: anne.p.tahvanainen(at)lut.fi, puh. 050 322 6907.
Hankkeen kuulumisia voit seurata myös Facebookissa.